Γυναικολόγος Παναγιώτης Χριστόπουλος

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

  • ΑΙΔΟΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

    Μόνιμη λύση στην αισθητική της ευαίσθητης περιοχής
  • ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΙΔΟΙΟΥ

    Αισθητική αποκατάσταση των γεννητικών οργάνων της γυναίκας
  • 1
  • 2
  • Home
  • Blog
  • Πόσο είναι το μέγεθος των μικρών χειλέων του αιδοίου;

Πόσο είναι το μέγεθος των μικρών χειλέων του αιδοίου;

 

Είμαι φυσιολογική;

Το μέγεθος των χειλέων του αιδοίου και την γνώμη των γυναικών σχετικά με την εμφάνιση των γεννητικών τους οργάνων μελέτησε νέα έρευνα, που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες σε γνωστό Διεθνές ιατρικό περιοδικό. Στόχος της μελέτης ήταν η επιστημονική κοινότητα, και κυρίως οι γυναικολόγοι που ασχολούνται με την αιδοιοπλαστική, να δουν τι πιστεύουν οι γυναίκες σε σχέση με το μέγεθος των χειλέων του αιδοίου ώστε να μπορέσουν να τις βοηθήσουν και να τις συμβουλεύσουν καλύτερα.

Τα μικρά χείλη του αιδοίου έχουν ως σκοπό να προστατεύουν τον κόλπο από την είσοδο μικροβίων. Κάποιες φορές όμως, το μέγεθος τους μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερο από το αναμενόμενο και έτσι να δημιουργούνται προβλήματα, όπως πόνος στην επαφή ή όταν φορούν στενά ρούχα ή κάνουν ποδήλατο κλπ. Πολλές φορές όμως η όψη των μικρών χειλέων του αιδοίου είναι τόσο δυσάρεστη για τη γυναίκα, που της δημιουργεί ανασφάλεια, άγχος κι έλλειψη αυτοπεποίθησης όταν εμφανίζεται γυμνή μπροστά στο σύντροφο της, καθώς τα μικρά χείλη μπορεί να κρέμονται ή να δείχνουν γερασμένα ή σύμφωνα με τη γνώμη της να είναι αντιαισθητικά.

Φυσιολογικό μήκος μικρών χειλέων αιδοίου

Κατά τη διάρκεια της μελέτης μετρήθηκε το μήκος των μικρών χειλέων του αιδοίου σε εκατοντάδες γυναίκες, που ερωτηθήκαν σχετικά με την άποψη που έχουν για τα γεννητικά τους όργανα.

Ο μέσος όρος των γυναικών είχε μήκος μικρών χειλέων περίπου 1,5 εκατοστό. Από το αποτέλεσμα της μελέτης φαίνεται ότι περίπου 15 % των γυναικών δηλώνουν πως θεωρούν ότι τα χείλη του αιδοίου τους δεν είναι φυσιολογικά. Μάλιστα από τις γυναίκες με αυξημένο μέγεθος των μικρών χειλέων πάνω από το 30% πίστευαν ότι η εικόνα των γεννητικών τους οργάνων δεν ήταν φυσιολογική.

Έτσι καταλαβαίνουμε ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των γυναικών είναι δυσαρεστημένο από την εμφάνιση των γεννητικών τους οργάνων. Η πλαστική των μικρών χειλέων του αιδοίου μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα και να δώσει στη γυναίκα την ευχαρίστηση και την αυτοπεποίθηση που της αξίζει.

 

 

Που θα μας βρείτε!

Ποιοι Είμαστε

Ο ειδικός γυναικολόγος με τις επεμβάσεις αιδοιοπλαστικής προσφέρει σύγχρονες λύσεις που μπορούν να βελτιώσουν την ερωτική ζωή της γυναίκας δίνοντάς της αυτοπεποίθηση και διώχνοντας το άγχος.

Η συνεργασία πλαστικού χειρουργού με ειδικό γυναικολόγο που έχουμε πετύχει μέσω της σύμπραξης της ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ και του HEALTHY LADY διασφαλίζει το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα στην "ευαίσθητη" περιοχή της γυναίκας.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Αιδοιοπλαστικη.gr

Μουσών 1

Ψυχικό, Αθήνα

+30 210.6919219

info@healthylady.gr

Υπηρεσίες

Πλαστική παρθενικού υμένα - Παρθενορραφή

Πλαστική κλειτορίδας

Πλαστική μικρών χειλέων αιδοίου

Πλαστική μεγάλων χειλέων αιδοίου

Πλαστική εφηβαίου

Πλαστική G-spot

Πλαστική περινέου

Πλαστική κόλπου

Ακολουθήστε μας στο Facebook